De enige echte Ouwe Taart maakt het verschil!

Mijn naam is Jolisa

Van jongs af aan vind ik het maken van toetjes en gebak helemaal te gek. Op mijn reis door de keuken kwam ik de taart tegen en die heeft me helemaal gegrepen. Na het volgen van verschillende opleidingen en cursussen is mijn hobby mijn beroep geworden. Nu maak ik al jaren met veel plezier de mooiste en meeste pure producten.

Ik maak van iedere taart* iets anders. Het wordt een heel persoonlijk iets, dus uniek. Voor mij is niets te gek en bijna alles is mogelijk. Niet alleen qua vorm (dinosaurussen tot een Lamborghini), maar ook qua ingrediënten;  suiker-, gluten-, lactose-, noten-, e-nummer- ei-vrij of koolhydraatarm bijvoorbeeld is geen probleem. Ook leveren wij halal en biologische taarten. Gezond en ook nog eens lekker. Mijn kracht is dat ik alles zelf maak en dat alles puur en eerlijk is.
Daarbij is het zo dat ik ervaringsdeskundige op het gebied van allergie en intoleranties. Zelf heb ik een ernstige pinda en noten allergie, en verdraag ik gluten slecht. Hierdoor heb ik mijn voedingspatroon dusdanig moeten aanpassen hieraan. En kan ik veilig in ons pand eten en drinken.
Zo is het concept van de lunchroom in 2017 ontstaan en hebben wij een nootvrij & pinda pand.

Inmiddels hebben wij alle certificaten in huis met betrekking tot de allergene voorschriften.

En daarmee maken wij het grote verschil! Iedereen kan bij ons terecht voor een fantastische taart, met welk voedingsprobleem, voedingsvoorschrift of dieet dan ook.

Wil je zelf een glimlach toveren op een (kinder)gezicht na het presenteren van je eigen taart, volg dan een van mijn workshops.

Mocht je vragen hebben, wil je voorbeeldtaarten bekijken of wil je jouw droomtaart bestellen, kijk dan rond op deze site en of stuur me een mail. Bellen mag ook!

Smakelijk!

Jolisa

*  Naast taarten lever ik ook: bruidstaarten, cakepops, chocolade, cookies en cupcakes.

Gebak

Bij De enige echte Ouwe Taart kun je terecht voor alle soorten gebak. Wij maken taarten op maat. Of het nu om een bedrijfstaart,geboortetaart, bruidstaartof verjaardagstaart gaat - onze taarten zijn een succes,omdat we alles zelf maken. Van het heerlijke biscuit tot aan het bijzondere boetseerwerk.

3D Taarten

Inmiddels hebben we enige ervaring op gedaan in 3D taarten, dit zijn taarten in vorm van een auto of Mini Mouse of een ander object. Wij vinden de kwaliteit van een 3D taart erg belangrijk. Kijk eens op onze Nieuws pagina voor het filmpje van onze 3D auto taart.

Het Beste Fondant

Wij maken voor onze taarten en gebak van het beste fondant, o.a. Callebaut fondant en ons nieuwe allergene vrije fondant Smartflex.

Beide producten verkopen we ook in onze Webshop.

Halal en Kosjer

Wij kunnen met gepaste trots zeggen, dat al ons gebak Halal en Kosjer wordt vervaardigd. In onze multiculti samenleving vinden wij dat erg belangrijk. Iedereen viert wel eens feest en dan moet dat kunnen met gebak wat voldoet aan jouw normen en waarden wat eten betreft.

Verse Producten

Naast ons gebak kun je bij ons ook terecht voor handgemaakte truffels en bonbons, bakproducten en glutenvrije producten in ons atelier.

Onze dagverse producten zijn alleen op telefonische bestelling verkrijgbaar.

Telefoon: 06-55867846

Nootvrij Pand

Ons pand is nootvrij: pinda, amandelen, hazelnoten, pecannoten, kokos, praline gebruiken wij niet. Dit ook i.v.m. Jolisa's ernstige allergie voor de bovenstaande soorten.

Wij zijn dus 99,99% vrij van noten.

Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd, dus ook de producten: "kan sporen van....... bevatten"

Voedingsallergie?

Wij zijn gespecialiseerd in gebak voor mensen met een allergie of een voedingsvoorschrift/dieet (wij zijn zelf ervaringsdeskundige op dit gebied)

Wij maken op verzoek de volgende soorten gebak:

 • calorie-arm
 • ei-vrij
 • e-nummer vrij
 • glutenvrij
 • lactosevrij
 • notenvrij (ons pand is nootvrij)
 • pindavrij (ons pand is pindavrij)
 • suikervrij
 • biologisch
 • combi-allergie of intolerantie
 • halal
 • kosjer

Workshops

Er zijn ook mogelijkheden een workshop te volgen. Wij geven taartworkshops, thema-, cupcake-, cakepop- en natuurlijk ook boetseerworkshops!

Een workshop kan met een groepje vriendinnen of vrienden, maar ook voor een vrijgezellenfeest of bedrijfs-uitje. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waarna je zelf thuis aan de slag kunt. Suikervrije en lactosevrije workshops zijn ook mogelijk.