Familie Kerst Brunch 2018

Zin in de kerst? maar niet om einde lang in de keuken te staan?
*
Kom bij ons brunchen op zondag 23-12 of maandag 24-12.
*
Tussen 11:30 en 14:30 uur kun je bij ons overheerlijk komen eten.
*
de brunch bestaat uit:

* Koffie, thee (Damman), melk, Jus d’Orange (vers), appelsap en limonade.
* huisgemaakte seizoenssoep
* mini broodjes, croissant, gekookt eitje, chocolade kansjes, een lekkere quiche. Beleg van jam, kaas, brie, kipfilet.
* Voor de kids serveren wij ook nog een vers gebakken poffertjes, deze worden gebakken terwijl je aan het genieten bent.
* We zorgen voor een lekkere salade!
*
Kortom, teveel om op te noemen om jullie optimaal te laten genieten!
*
De kerststol zal ontbreken, want we zijn een nootvrij pand. Alle producten die wij maken zijn noot en pinda vrij.
*
wil je een allergene vrije brunch of Vegan is dit bij ons natuurlijk mogelijk.
Hiervoor maken wij een aparte prijs.
*
Kinderen tot 2 jaar zijn gratis
kinderen 2 tot 8 jaar € 12,50
kinderen 8 tot 16 jaar € 15,50
Volwassenen € 26,50
*
aanmelden kan via onze site:
www.de-ouwe-taart.nl/contact.
Wil je met een grotere groep komen is dit mogelijk. Overleg dit even met ons van te voren!

Kerstbrunch De Ouwe Taart 24 12

#brunch #brunchen #kerstbrunch #deouwetaart #lekker #halal #kosher #eindhoven #brunchenineindhoven #broodjes #nootvrij kerst

Wegwerkzaamheden Heezerweg vanaf oktober 2018

Let op!!!! vanaf deze week tot wellicht het einde van het jaar wordt de gehele Heezerweg opgeknapt.

oktober-november-december 2018 -januari 2019

Het kan zijn dat Heezerweg is afgesloten door wegwerkzaamheden, via de Leenderweg, kun je dan via de Korianderstraat naar de parkeerplaats komen van de AH en de Lidl op de Kamperfoeliestraat.

Als je vanaf de Berenkuil komt, kun je het beste, via de Geldropseweg (links/ DAF) en dan Sint Petrus Canisiuslaan, naar de Heezerweg komen, daarna Houd je Korianderstraat aan om naar de parkeerplaats komen van de AH en de Lidl op de Kamperfoeliestraat.

Vanuit daar loop je dan zo naar onze lunchroom.

Natuurlijk vinden wij het zeer vervelend, maar wij zijn gewoon bereikbaar voor een lunch, taartopdracht of kinderfeestjes!

Medio februari, hopen wij dat alles mooi en opgeknapt is.

Wij willen aan de fietsers vragen niet door ons terras te fietsen, voor de veiligheid van onze gasten, maar ook mijn eigen 3 kostbare kinderen!

Bvd!

Team Taart
Johan & Jolisa

Sandra ( Woonderland)
Monique (Knutsel je feestje)

Stagiaires
Martijn & Mandy

#afgeslotentaart #wegwerkzaamheden #verbeteringheezerweg

Wegwerkzaamheden (1)

Kerst bonbons & Kerstkransjes workshop

Elk jaar geven wij een bonbon workshop, bij ons kun je diverse workshops volgens waaronder een bonbon workshop.

Dit jaar doen we het anders, met een thema. Niet alleen volwassen kunnen zich aanmelden, maar nu ook de kids zijn welkom. Er is wel een minimum leeftijd van 7 jaar. Chocolade vereist wat meer techniek.

We gaan zelf de chocolade temperen, mallen vullen, vulling (is bereid), prepareren van de mallen, spuitchocolade maken en decoreren van de bonbons.

Dit jaar hebben wij een kerst thema eraan geplakt. We gaan kerstkransen maken, bonbons en de vullingen.

Het is een intensieve workshop van ongeveer 2,5 uur. Soms duurt het langer, soms korter. Dit ligt aan de groep.

Je neemt je eigen gemaakt bonbons en kransjes mee naar huis. Ze zijn zeker houdbaar tot aan de kerst, als ze het halen 😉

Aanmelden kan via onze site!

wanneer: zaterdag 8-12 14:00 uur

kosten zijn € 18,95 kind
€ 49,50 voor een volwassenen

Al onze workshops zijn noot en pindavrij (vanwege ons nootvrije pand)

kerstbonbon workshop

kerst bonbons, chocolade kransjes kerst workshop

#deouwetaart #workshops #workshopchocolade #bonbons #maakjeeigenbonbons #kerstkransjes #chocolatier #chocolade #callebaut #ouderkind #feest #heezerweg #eindhoven #eindhovendegekste #halal #kosher — hongerig.

Waarom zijn wij duurder dan productie bedrijven?

De vraag krijgen wij regelmatig, waarom zijn jullie duurder dan multi-nationals of productie bedrijven?

Hier het antwoord op de prangende vraag:

Wij maken custom made taarten zoals u op de site heeft kunnen lezen, een taart van 20 personen is ongeveer een dagtaak werk. Dus 8 uur. Tevens is bellen, mailen, offerte maken en factuurtje maken ook nog een een uurtje vaak bij elkaar. Welk salaris krijg jij per uur bij jou baas?

Dan kopen wij onze ingrediënten in, natuurlijke of semi-natuurlijke kleurstoffen, de beste roomboter, eieren van een biologische boer, meel ect. Onze fruitpuree komt van een boer af, die geen extra suiker en rommel eraan toe voegt.

Wij kopen ons fondant in, dit heet SmArtflex Velvet,  wat allergene vrij is, deze suikerpasta is: nootvrij, lactose, koemelkvrij. Onze vriendin is hiervan distribiteur.

Ons pand is wegens mijn eigen allergene (pinda, noot, amandel, paranoot ect vrij) (Jolisa, eigenaresse)

Tevens hebben wij 3 diploma’s en moeten wij aan diverse voorwaarden voldoen om ons beroep uit te oefenen. We werken volgens de HACCP normering.

Helaas kunnen wij geen taarten aanbieden die je bij een hobby bakker betaald, die werken niet volgens de normeringen en betaling geen belasting, verzekering, pand huur, gemeentelijke heffingen, personeel, accountant en overige kosten die wij wel hebben.

Tevens verkopen deze mensen, de taart voor een prijs, waarbij je de grondstoffen en ingrediënten er nog niet eens uit haalt. Ze denken met het geld wat ze in hun handje krijgen alle kosten te kunnen dekken. Maar vergeten het “uur tarief” dat ze met een taart bezig zijn.

En natuurlijk is een groot productie bedrijf goedkoper, want Pietje doet dit, Truus doet dat en de machine doet de rest. Daarom productie!

Tevens gebruiken ze grondstoffen die kant-en-klaar zijn en langer houdbaar, waardoor er meer ongezonde E’s aan het taartje worden toegevoegd.

Ons bedrijf staat ervoor, dat alles volgens procedures verloopt, er geen bacteriën of andere toestanden ontstaan. Wij willen alles zelf maken, omdat dit 1000x gezonder en lekkerder is dan de chemische troep van bijvoorbeeld de “H.. a” of productie werk bij de bakker.

Onze taarten worden met veel liefde & passie gemaakt, mooi, strak en lekker! ECHT lekker!!!

Liefs, de gepassioneerde Taart!

 

De Gepassioneerde Taart

Nieuwe webshop online

Voor de verkoop van onze taartspullen hebben wij een nieuwe site gemaakt.

webshop

Hier kun je voortaan je bestelling plaatsen, je ontvangt van ons dan een factuur die je via iDEAL kun overmaken.

Onze webshop op onze site zal gaan verdwijnen, zodat wij de site verder kunnen optimaliseren voor onze taarten en andere activiteiten.

Nog niet alle artikelen staan hier in, wij gaan die langzaam aanvullen. Elke week zullen er nieuwe artikelen bij komen.
Hou er rekening mee, dat de meeste artikelen niet in onze lunchroom zijn, dit zijn producten die wij uit een depo gaan versturen.
Het is wel mogelijk te bestellen via de shop en dan in ons winkelpand op afspraak op te halen.

#nieuwewebshop #shop #shopinshop #deouwetaartwebshop #depotverzending