Cake Pops

Cake Pops zijn leuke en lekkere, mooi versierde gebakjes op een stokje. Ze zijn gemaakt van een heerlijke cakevulling, lekker smeuïg van binnen, bedekt met een laagje chocolade of candy melts. Er is voor elke gelegenheid wel een cake pop te bedenken!

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, kleuren en versieringen.

Glutenvrij en suikervrij

ook zijn onze cakepops glutenvrij en suikervrij te verkrijgen, allemaal op basis van een eigen recept! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bewaren doe je ze het best buiten de koelkast, dan zijn ze ook ongeveer een week houdbaar. Meestal zullen ze die week echter niet overleven, daarvoor zijn ze veel te lekker! In de koelkast bewaren kan ook, hou er dan wel rekening mee dat ze na het uit de koelkast halen een condenslaagje krijgen. Haal ze er daarom op tijd uit, zodat het condenslaagje weer kan verdampen en de cake pops van binnen weer lekker smeuïig worden.

Azuurblauwe cakepops gemaakt van vanille en mokka

* taarten Eindhoven,  Taarten Waalre,  taarten Aalst,  taarten Veldhoven,  taarten Best,  taarten Helmond,  taarten Geldrop,  taarten Valkenswaard

* taarten, kindertaarten, 3D taarten, kinderfeestjes, Callebaut fondant, kapselmix, biscuit mix, saracino modeling paste, saracino paste, workshops. airbrush, airbrush colors, speciale taarten. slagroomtaarten, chocolade taarten, cupcakes, cakepops. Sharp edges, smartflex

Meer foto’s