Perfect Lace Eetbaar Kant BHZ

12,50

Categorie:

Beschrijving

Eindelijk is er een betaalbaar, flexibel en makkelijk te verwerken eetbaar kant.

Voor het bereiden van de allermooiste soorten eetbaar kant ga je als volgt te werk:

Benodigdheden:
– 100 gram Perfect Lace, eetbaar kant
– 100 gram water (uit de kraan)

Meng de benodigdheden met een garde of mixer goed door elkaar tot er een pasta is ontstaan. Strijk de pasta goed in het reliëf van de siliconen kant mal. Dit gaat het beste door de pasta alle richtingen in te smeren. Strijk de mal goed af, zodat de pasta alleen nog maar in het reliëf aanwezig is. Droog de pasta in de oven op 100 °C voor 7 tot 11 minuten. Afhankelijk van de grootte van de mat en de structuur kan deze tijd korter zijn.

Perfect Lace eetbaar kant kan met diverse soorten eetbare kleurstof worden gekleurd. Originele kleur kant is wit.
Indien gewenst is het ook mogelijk om de Perfect Lace eetbaar kant aan de lucht te laten drogen. Dit kan tussen de 2 en de 6 uur duren, afhankelijk van de luchtvochtigheid.

Perfect Lace eetbaar kant kan al ruim van te voren gemaakt worden. Verpak het kant in een plastic folie en het kan maanden flexibel bewaard worden.

Ingrediënten: suiker, aardappelzetmeel, aardappelzetmeel (gemodificeerd), gluxcosestroop (gedroogd), emulgator E471, geleermiddel E401, antiklontermiddel E341, kleurstof E171, aroma ( natuurlijk), verdikkingsmiddel E415
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1662 kJ Energie 397 kcal Vet, waarvan 5,0 g – verzadigd 3,9 g – Enkelvoudig onverzadigd 0,9 g – Meervoudig onverzadigd 0,1 g Koolhydraten, waarvan 87,8 g – Suikers 51,5 g – Zetmeel 36,3 g Vezels 0,8 g Eiwitten 0,0 g Zout 0,2 g