algemene voorwaarden & AVG

 

 

Bestellingen:

Een bestelling dient uiterlijk twee weken voor de aflevering geheel voldaan te zijn. Wanneer de betaling staat bijgeschreven op de bankrekening, is de bestelling/reservering pas definitief. Wanneer het een last-minute bestelling betreft, vragen wij de iDEAL link die wij u sturen te gebruiken, pas als wij het bedrag hebben ontvangen, gaan we starten met de voorbereidingen.

 

Voor bruidstaarten geldt een aanbetaling van 50% voor het vast zetten van de datum.   Vaak heeft u al € 37,50 aanbetaald op de proeverij, en dit kunnen wij dan omzetten naar factuur. Bij taarten boven een bepaald budget kunnen wij enige korting geven op de proeverij. 

U krijgt 4 weken voor aanvang van de bruiloft de resterende factuur van 50% als deze is voldaan, is de bestelling definitief.

 

Een bestelling kunt u kosteloos annuleren tot 4 weken voor de leveringsdatum. Bij annulering tot een week voor levering ontvangt u 50% van het totaal bedrag terug. Bij 4-2 weken voor leveringsdatum ontvangt u 25% van het betaalde bedrag terug. Bij annulering korter dan 7 dagen voor de leveringsdatum vervalt het recht op teruggave.

 

Hebben wij uit coulance een taart geannuleerd voor u, die op korte termijn gemaakt zou worden binnen 2 weken tot enkele dagen. Neem met ons binnen een maand contact op, om een nieuwe afspraak te maken. Na 2 maanden vervalt het recht voor het maken van een afspraak. De Ouwe Taart houd zich niet verantwoordelijk dat u de taart niet tijdig reserveert, wij sturen u hier ook geen herinnering van, helaas is dit voor ons niet bij te houden. 

 

Corona clausule:

Sinds de start van de "pandemie", hebben wij als bedrijf vele problemen ondergaan, een groot deel van onze onderneming moeten sluiten, proberen uit schulden te komen, en de zogenaamde steun van de overheid. In praktijk gingen deze zaken vele malen anders. Al bijna 2 jaar ondervinden wij hier problemen van.

Wij hebben als bedrijf besloten, na elke persconferentie en de toestroom van afmeldingen, wanneer weer bepaalde regels opgelegd worden, wij hier geen restitutie aan kunnen geven. Bestellingen die gedaan worden, gaan gewoon gemaakt worden, u kunt de bestelling dan ophalen en in uw eigen vriezer zetten.

Dat u of uw naasten positief getest zijn op corona of griep, vinden wij heel vervelend en wensen uw of uw naasten veel beterschap, voor ons is dit geen rede voor annulering van een bestelling op korte termijn.

Wij geven u een duidelijke instructie mee, hoe u de taart/ gebak het beste kan bewaren.

Natuurlijk vinden wij dit erg vervelend, maar sinds oktober krijgen wij dit wekelijks voor onze kiezen. Om zelf het hoofd boven water te houden tot dit voorbij is, kiezen wij helaas voor het bovenstaande. Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Custom made:

Wij maken custom made taarten, onze taarten worden gemaakt na eigen inspiratie, u kunt afbeeldingen sturen van taarten die u wens, echter kan de kleur of design afwijken, aangezien wij met andere materialen werken dan andere decorateurs. 

 

Bestellingen: 

Bestellingen kunnen opgehaald te worden aan de Marterlaan 19, Waalre. Ophaaltijden zijn door de week tussen 10:00 en 12:00 uur en van 17:00 en 19:00 uur. In het weekend kan dit alleen op zaterdag, de ophaaltijd is tussen 11:00 en 12:30 uur. Uitzondering zijn mogelijk, indien strikt overleg. De afhaaltijd staat vast. Mocht u iets verlaat zijn, laat mij dit even weten, dan kan ik daar rekening mee houden. Wanneer ik niets van u verneem, kan het zijn dat u voor een gesloten deur staat Het kan een paar minuten duren voor ik bij de deur ben, aangezien mijn werkruimte zich achter ons huis bevindt en ik met de taart naar de voordeur kom.

 

Het is verstandig de airco aan te hebben in de auto wanneer men de taart bij ons meeneemt, bent u zelf verantwoordelijk dat de taart veilig thuis aan komt. (als het koud is, is dit niet nodig)

Tevens is het niet aan te raden een taart op een stoel te plaatsen, maar op een vlakke ondergrond. Dit kan op de grond bij de voorstoel zijn of achter in de auto. Nadat u de taart bij ons heeft opgehaald, moet de taart in de koelkast. Een taart kan maximaal 30 minuten buiten de koeling.

 

Ons gebak wordt dag vers gemaakt, dat betekend dat de taart wanneer u die ophaalt die dag is gemaakt en 5 dagen vers blijft (volgens de richtlijnen die wij hanteren). Nadat u de taart heeft aangesneden, kunt u deze het beste met vershoud folie inpakken aan de snijzijden van de taart. Zodat het gebak niet uitdroogt. Eventueel is het mogelijk binnen 2 dagen het gebak nog in de vriezen. De houdbaarheid is de vriezer is ongeveer 3 maanden.

 

 Bezorgen:

Bezorgen valt onder de mogelijkheden. Binnen Eindhoven (Waalre kant / Waalre komt dat op € 8,50 en alles daarbuiten geldt € 0,50 per kilometer heen en terug met een starttarief van € 5,00. Dit moet wel ruim van tevoren worden aangegeven in verband met de planning.

Wij leveren tot aan de voordeur, voorportaal. Dat betekend als u op een flat gebouw woont, u zelf de taart beneden bij ons komt ophalen. 

 

VANAF 12-3-2022 TOT NADER BERICHT BEZORGEN WIJ ENKEL NOG BRUIDSTAARTEN TOT NADERE ORDE. 

 

Wijzigingen van smaken en/of design kunnen tot uiterlijk 5 dagen voor aflevering worden doorgegeven.

 

Bestel op tijd om teleurstellingen te voorkomen. 

 

Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW, echter voor bedrijven calculeren wij exclusief BTW. 

 

Taart vervoer:

Wanneer u de taart zelf vervoert, is de garantie tot aan onze voordeurdrempel. U heeft in onze bevestiging duidelijke instructies gekregen u het beste onze producten kunt vervoeren.  

 

Corona maatregelen:

Helaas is het niet mogelijk na een persconferentie een taart te annuleren dan wel te verzetten. Wij proberen in alle opzichten vaak mee te denken, echter is aanscherping van de regels voor ons geen rede tot annulering van een opdracht. 

Bij Bruidstaarten is het mogelijk de afspraak eenmalig te verzetten, daarna vervallen alle rechten en terug gaaf op de taart, tevens kunt u na het verzetten van een taart geen annulering meer doen.

 

Taart voor collega maken:

Taarten doorgestuurd door collega bakkers, die zelf de taart niet kunnen maken, en u al betaald heeft, regelen wij het bedrag van afrekening onderling. U hoeft daar verder niet mee te doen. Echter is het zo dat wij een andere stijl en smaken van taarten hebben, en zult u alleen de smaken & vullingen opnieuw mogen kiezen. Tevens hanteren wij andere ophaaltijden voor de taarten dan collega bakkers. 

Wij bespreken alles duidelijk van te voren, zodat u het minste stress ervaart. 

 

Eetbare decoraties:

Poppetje, decoraties die bewaard kunnen worden van fondant, kunnen slecht tegen hoge temperaturen en warmte. Het kan zijn dat het dan smelt, omdat u hier extra voor betaald kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. En kunt u hiervoor geen vergoeding eisen. 

 

Kruisbesmetting:

De Ouwe Taart, onthoud zich van de aansprakelijkheidstelling voor kruisbesmetting. Onze taarten worden apart gemaakt, in een daarvoor bestemde hygiënische ruimte, volgens de HACCP- normering. 

Als u een taart of gebak bij ons heeft opgehaald bent u zelf verantwoordelijk voor de kruisbesmetting. 

Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit als wij een bruidstaart op locatie komen bezorgen dit zo laat mogelijk doen, voor het aansnijmoment. Mocht u de taart eerder willen ontvangen, vragen wij een afstandstekening formulier te ondertekening, zodat u akkoord gaat met onze voorwaarden. 

 

Klachten:

Klachten dienen schriftelijk binnen 24 uur aan ons per mail opgestuurd te worden, gaarne foto's toevoegen, de klacht goed omschrijven. Tevens bewaard u een stuk taart/ gebak zodat wij dit kunnen proeven en beoordelen. U kunt dan op afspraak bij ons terug brengen. Nadat wij de beoordeling hebben gedaan, zoeken we naar een passende oplossing als de klacht terecht is.

 

 

 


Privacyverklaring

 

AVG wetgeving/ De Ouwe Taart

 

 

De Ouwe Taart, Marterlaan 19, 5581 CP Waalre, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

www.de-ouwe-taart.nl De Ouwe Taart, Marterlaan 19, 5581 CP Waalre

 

J.E. Brouwer is de Functionaris Gegevensbescherming van De Ouwe Taart. Zij is te bereiken via info@de-ouwe-taart.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

 

De Ouwe Taart verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@de-ouwe-taart.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

 

De Ouwe Taart verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– De Ouwe Taart verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

 

De Ouwe Taart neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Ouwe Taart) tussen zit. De Ouwe Taart gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: internet, email, word en excel

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

De Ouwe Taart bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

 

Delen van persoonsgegevens met derden

De Ouwe Taart verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Ouwe Taart, maakt gebruikt van Cookies of vergelijkbare technieken, u kunt hier zelf akkoord voor geven.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Ouwe Taart en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar De Ouwe Taart info@de-ouwe-taart.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . De Ouwe Taart wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Ouwe Taart neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@de-ouwe-taart.nl. De Ouwe Taart heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

 

 

*Taarten Eindhoven, Verjaardagstaarten Eindhoven, Kindertaarten Eindhoven, Bruidstaarten Eindhoven, Cupcakes Eindhoven