Taarten

Wij maken niet zomaar taarten! De Ouwe taart vervaardigt o.a. prachtige kindertaarten, verjaardagstaarten, bruidstaarten, bedrijfstaarten of een taart voor de feestdagen of elke andere denkbare reden. En ze zijn niet alleen mooi, maar ook overheerlijk!

We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten, zorgvuldig voor u uitgezocht. We gebruiken zo min mogelijk onnatuurlijke producten, alles wordt halal en kosjer vervaardigd en ons pand is nootvrij. Indien nodig, houden wij zorgvuldig rekening met uw dieetvoorschrift of -wens.

Thema Taarten

Ook thema-taarten behoren tot de mogelijkheden: denk aan een taart vanwege een behaald diploma, een verhuizing, geboorte, 1e communie, een bepaalde hobby, nieuwe baan…etc. Ik laat graag mijn creativiteit de vrije loop en verwerk dit met passie in mijn opdrachten.

Vullingen

Je kunt daarbij ook kiezen uit diverse vullingen. De taart kan gevuld worden met wat jij lekker vindt; ik heb een standaardlijst en daarnaast kan gevarieerd worden met de specials. Zie voor details de pagina “Smaken en Vullingen”. Ook voor de vullingen geldt dat suikervrij, lactosevrij etc. allemaal mogelijk is.

Speciale dieetwensen?

We zeggen het niet voor niets zo vaak, omdat het zo moeilijk te krijgen is: bij ons is het mogelijk een heerlijke dieetgerichte taart te bestellen! Op basis van ons eigen recept, overlegd met een deskundige. Daarna kan de taart zo gek als je wilt gedecoreerd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, dan maken we een passende prijs voor je!

Ingrediënten

De taarten zijn gemaakt van biscuitmix, ze worden gevuld met een laag heerlijke crème en een laag fruitige jam of bavarois en afgewerkt met fondant. Heerlijk luchtig en lekker. Nogmaals: er kan rekening gehouden worden met uw dieetwensen!

Afwerking

Bij het maken van een taart zijn er vele mogelijkheden en er is uit verschillende kleuren fondant te kiezen voor de afwerking. Ik boetseer zelf de fondantfiguurtjes voor de thema-taarten! We gebruiken alleen hoogwaardig SmArtFlex fondant. We verkopen dit ook in onze webshop en garanderen de fantastische kwaliteit ervan.

Suggesties?

Mocht je een suggestie hebben voor de samenstelling, vulling of decoratie van de taart, dan kan dat in overleg voor je gemaakt worden. Eigenlijk is bijna alles mogelijk! Wat de vulling betreft, het is wel lekker om die wat luchtig te houden.

Een selectie van onze taarten en ander gebak