Taarten

 

Wij maken niet zomaar taarten! De Ouwe Taart vervaardigd, bruidstaarten, bedrijfstaarten, of een taart voor de feestdagen of voor elke denkbare rede.

 

Onze taarten zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens overheerlijk!

 

Wij gebruiken de beste ingrediënten, met zorg voor u uitgezocht. We gebruiken zo min mogelijk onnatuurlijke producten, alles wordt Halal en kosjer vervaardigd en ons atelier is noot en pindavrij. Indien nodig, houden wij rekening met uw dieetvoorschrift of- wens. 

Speciale dieetwensen?

 

We zeggen het niet voor niets zo vaak, omdat het zo moeilijk te krijgen is: bij ons is het mogelijk een heerlijke dieetgerichte taart te bestellen! Op basis van ons eigen recept, overlegd met een deskundige. Daarna kan de taart zo gek als je wilt gedecoreerd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, dan maken we een passende prijs voor je!

Halal en Kosjer

 

Wij kunnen met gepaste trots zeggen, dat al ons gebak Halal en Kosjer wordt vervaardigd.


Thema Taarten

 

Ook thema-taarten behoren tot de mogelijkheden: denk aan een taart vanwege een behaald diploma, een verhuizing, geboorte, 1e communie, een bepaalde hobby, nieuwe baan…etc. Ik laat graag mijn creativiteit de vrije loop en verwerk dit met passie in mijn opdrachten.

Suggesties?

 

Mocht je een suggestie hebben voor de samenstelling, vulling of decoratie van de taart, dan kan dat in overleg voor je gemaakt worden. Eigenlijk is bijna alles mogelijk! Wat de vulling betreft, het is wel lekker om die wat luchtig te houden.

Vullingen

 

Je kunt daarbij ook kiezen uit diverse vullingen. De taart kan gevuld worden met wat jij lekker vindt; ik heb een standaardlijst en daarnaast kan gevarieerd worden met de specials. Zie voor details de pagina “Smaken en Vullingen”. Ook voor de vullingen geldt dat suikervrij, lactosevrij etc. allemaal mogelijk is.