Even voorstellen!

Mijn naam is Jolisa

Van jongs af aan vind ik het maken van toetjes en gebak helemaal te gek. Op mijn reis door de keuken kwam ik de taart tegen en die heeft me helemaal gegrepen. 

Na het volgen van verschillende opleidingen en cursussen is mijn hobby mijn beroep geworden. Nu maak ik al jaren met veel plezier de mooiste en meeste pure producten.

Ik maak van iedere taart* iets anders. Het wordt een heel persoonlijk iets, dus uniek. Voor mij is niets te gek en bijna alles is mogelijk. 
Niet alleen qua vorm (dinosaurussen tot een Lamborghini), maar ook qua ingrediënten;  suiker-, gluten-, lactose-, noten-, e-nummer- ei-vrij of koolhydraatarm bijvoorbeeld is geen probleem. Ook leveren wij halal en biologische taarten. 
Gezond en ook nog eens lekker. 

Mijn kracht is dat ik alles zelf maak en dat alles puur en eerlijk is.
Daarbij is het zo dat ik ervaringsdeskundige op het gebied van allergie en intoleranties. Zelf heb ik een ernstige pinda en noten allergie, en verdraag ik gluten slecht. Hierdoor heb ik mijn voedingspatroon dusdanig moeten aanpassen hieraan. En kan ik veilig in ons pand eten en drinken.

Zo is het concept van de lunchroom in 2017 ontstaan en hebben wij een nootvrij & pinda pand.

Inmiddels hebben wij alle certificaten in huis met betrekking tot de allergene voorschriften.

En daarmee maken wij het grote verschil! Iedereen kan bij ons terecht voor een fantastische taart, met welk voedingsprobleem, voedingsvoorschrift of dieet dan ook.

Wil je zelf een glimlach toveren op een (kinder)gezicht na het presenteren van je eigen taart, volg dan een van mijn privé workshops. 

Mocht je vragen hebben, wil je voorbeeldtaarten bekijken of wil je jouw droomtaart bestellen, kijk dan rond op deze site en of stuur me een bericht via ons contact formulier . Bellen mag ook!

Smakelijk!

Jolisa

*  Naast taarten lever ik ook: bruidstaarten, cakepops, chocolade, cookies en cupcakes.

 

Mijn atelier

Na jaren een eigen zaak te hebben gehad buitenshuis, werk ik sinds maart 2020 weer vanuit een atelier aan huis. 
Wegens corona en andere zaken waren wij genoodzaakt onze onderneming te sluiten. 

Onze ruimte is HACCP veilig gemaakt, dus wij kunnen volgens deze voorwaarden werken.

Bij elke taart of gebak die u ontvangt krijgt u een allergene sticker, hierop kunt u zien welke allergene er in de taart zitten.

U kunt bij ons met een gerust hart bestellen, wij zijn al 9 jaar gespecialiseerd in allergene vrije taarten en gebak.