Gastenboek

 

Helemaal tevreden over onze taarten?

 

Laat een leuk berichtje achter, wij vinden het altijd fijn om te horen of een taart naar wens is geweest. 

Tevens is het leuk voor nieuwe klanten om te lezen wat jullie er van vonden. 

 

Natuurlijk kun je ook een berichtje op Google achterlaten d.m.v. een review.

 

Ben je niet geheel tevreden geweest, ook dit kan wel eens voorkomen als je custom made taarten maken, laat ons gerust je opbouwende kritiek horen, zodat wij hier iets mee kunnen doen.

 

 

 


Commentaren: 6
 • #6

  Stefka Cankov (woensdag, 05 oktober 2022 09:58)

  Wij hebben in het weekend contact gezocht met De Ouwe Taart. Door familieomstandigheden was het onmogelijk om nog een suikervrije taart te regelen. Jolisa, van De Ouwe Taart, heeft het super goed voor ons geregeld. Een prachtige suikervrije taart voor onze lieve Steffan die 4 oktober jarig was. Geheel in het thema van Dierendag. Gisteren nog persoonlijk afgeleverd. Fantastisch. De taart smaakte heerlijk. Wat hebben we genoten van deze verrassing. Hartelijk dank.

 • #5

  Eva van Baast (maandag, 11 april 2022 13:06)

  Wat een prachtige taart, mijn dochter is dolgelukkig met haar glutenvrije unicorntaart. Want dat was toch wel een uitdaging, met coeliakie een leuke en lekkere verjaardagstaart. Echt een aanrader!

 • #4

  vijgenblad grifi (maandag, 22 november 2021 11:42)

  Heerlijke 18+ taarten van de ouwe taart. Niet alleen professioneel in uitstraling, ook nog eens heerlijk met een eerlijke vulling. Een genot voor het oog en een mooie start voor speciale avonden.

 • #3

  Robert (woensdag, 26 mei 2021 22:18)

  Super geslaagd onze 18+ taart. Naast super mooi ook super lekker.

 • #2

  Renusha Gangadin (zaterdag, 22 mei 2021 19:56)

  Last minute een bestelling geplaatst, omdat een vriendin met spoed ging trouwen zodat haar terminale vader de bruiloft nog kon meemaken. Ontzettend fijn dat we alsnog een taart konden krijgen. We werden zo goed en snel geholpen. Het was een prachtige taart en het bruidspaar moest ervan huilen. We zijn heel dankbaar voor deze goede service!!

 • #1

  Mandy Vermeulen (zaterdag, 16 januari 2021 16:53)

  Altijd lekkere
  En mooie taarten
  Precies zo als ik het wil...

  Mvg mandy